Winkelkarretje

4de Bobbejaan Memorial op 17/05/2014

Naar goede traditie worden op zaterdag 17 mei de deuren van De Koperen Rail in Bobbejaanland opnieuw open gezet voor de Bobbejaan Memorial, de jaarlijkse herdenkingsdag voor Bobbejaan en Josée Schoepen. Dit jaar organiseert Bobbejaanland Nostalgie al voor de 4de keer de feestelijke memorial. Met muziek, een expo, een barbecue en animatie kunnen herinneringen aan Bobbejaan en Josée worden opgehaald. Bobbejaan en Josée zijn nog lang niet vergeten!

Net als de vorige jaren is de expositie over het leven en werk van Bobbejaan en Josée een van de hoogtepunten van het evenement. Ook dit jaar werd er weer een volledig nieuwe tentoonstelling samengesteld met tal van unieke collectiestukken. Onder andere de bijzondere wagen met stierenhoorns van Bobbejaan, maquettes van attracties en de authentieke cowboylaarzen en -hoeden van Bobbejaan zijn er te bezichtigen. Bovendien wordt er dit jaar op de expo speciale aandacht besteed aan een van de topattracties van Bobbejaanland: de Revolution. De Revolution viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en was in 1989 een gedurfde maar erg succesvolle investering voor Bobbejaan en Josée. Aan de hand van foto's, krantenknipsels, maquettes en tekeningen schetsen we de geschiedenis van de attractie, die momenteel nog steeds uniek is in zijn soort.

Naast de expositie mag ook live entertainment niet ontbreken. Doorlopend worden bezoekers van de memorial getrakteerd op live muziek van diverse artiesten.

JE KAN NIET MEER RESERVEREN VOOR DE BARBECUE.

De tentoonstelling in ‘De Koperen Rail’ heeft een aparte ingang naast de kassa’s van Bobbejaanland, staat volledig los van een bezoek aan het park en is gratis toegankelijk voor iedereen. Bezoekers zijn al welkom vanaf 12.00u en de tentoonstelling met animatie en muziek loopt door tot na parksluiting van Bobbejaanland. Op het terras aan de ingang van het park of in de bar kan er gezellig bijgepraat worden met andere liefhebbers of oud-collega’s van het park.

De Bobbejaan Memorial is een organisatie van Bobbejaanland Nostalgie met dank aan KBC Bank en Bobbejaanland.

Bobbejaan Memorial 2014
Zaal “De Koperen Rail” in Bobbejaanland
12.00u tot 20.00u - Toegang tot tentoonstelling en optredens is gratis. Reserveren voor barbecue is verplicht.
Meer info op www.bjlnostalgie.be