30 jaar Revolution

Ontdek de attracties!

Bobbejaan Memorial

Welkom op Bobbejaanland Nostalgie, dé site voor alle info omtrent de boeiende geschiedenis van familiepark Bobbejaanland, opgericht in 1961 door Bobbejaan Schoepen. Wij nemen je mee terug in de tijd en laten je kennismaken met iconen als Indiana River, Revolution, El Paso, Looping Star... en zo veel meer aan de hand van tekst, filmpjes, interviews en foto's!

Zin in een ritje op de Looping Star? Of liever heen en weer zwieren op de Santa Maria? Geen probleem! Mascotte Bobbie neemt je graag mee op een boeiende ontdekkingstocht doorheen het rijkgevulde Bobbejaanlandarchief! Zin in nog meer nostalgie? Kom dan naar de jaarlijkse 'Bobbejaan Memorial'! Meer info vind je hier!

De volgende editie van de Bobbejaan Memorial vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 in Herentals. Hier vind je alle info over de Bobbejaan Memorial en kun je reserveren voor de traditionele barbecue.

Duik de geschiedenis van Bobbejaanland in met ons rijkgevulde filmarchief! Ontdek nu de volledige uitzending van het VTM-programma Schuif Af! in Bobbejaanland in 1992.

Op Bobbejaanland Nostalgie ontdek je bij elk bezoek weer iets nieuws! Zo plaatsen we geregeld nieuwe filmpjes of een reeks nieuwe foto's op één van onze attractiepagina's. Wil je graag op de hoogte blijven van onze updates? Volg ons dan zeker op onze Facebookpagina!

Een herdenkingsdag voor Bobbejaan Schoepen is stilaan een jaarlijkse traditie geworden. Na het Bobbejaans Nostalgiecafé in 2011 en het grote Bobbejaan Festival in 2012, vindt dit jaar de 3de Bobbejaan Memorial plaats. Lees er snel meer over!

UPDATE: Er is live muziek van de Aurelianus Dixieband

Iedereen herinnert zich vast nog Bobbejaan, al rondrijdend in zijn Amerikaanse slee en gekleed in prachtige kostuums. Veel van deze kostuums zijn ontworpen door Nudie Cohn en ze zijn binnenkort te bezichtigen in het Antwerpse Modemuseum.

3289689e2f277aab62a8a44ed1b18d35.jpg