Winkelkarretje

Bobbejaanland bestaat nu zo'n 60 jaar, en in die 60 jaar zijn er al heel wat attracties de revue gepasseerd. Sommigen hielden het tientallen jaren uit, anderen verlieten dan alweer na enkele jaren het park.

Bobbejaanland Nostalgie maakte een lijstje van alle attracties, eetgelegenheden, souvenirshops... die ooit in Bobbejaanland hebben gestaan, van Air Race over Troika tot Kinderland en van Galerij tot Wafelhuis. De lijst is nog verre van compleet en wordt in de toekomst aangevuld. Klik op de attractie voor meer info. Voor uitgebreide fotoreportages van bepaalde attracties, klikt u op het submenu "Fotogalerijen" in het menu "Het Park".

Wij proberen u een volledige lijst van alle attractie uit het heden en verleden te presenteren. Dit is echter geen sinecure gezien het grote aantal attracties en eetgelegenheden die Bobbejaanland heeft gekend. Hierdoor is het mogelijk dat sommige opgelijste attracties of eetgelegenheden nog geen eigen pagina hebben of dat attracties nog niet in de lijst zijn opgenomen, hier werken we echter aan. De pagina's worden tevens geregeld geupdatet met nieuwe technische info, nieuw audiomateriaal en nieuwe foto's.

Ontdek Bobbejaanland door op zoek te gaan naar uw favoriete attractie, parkdeel of eetgelegenheid in het menu "Het Park".