Winkelkarretje

Op 27 augustus 2011 vond in Bobbejaanland het startschot van de 50ste verjaardag plaats. Bobbejaanland Nostalgie verzorgde een nostalgische tentoonstelling in Cowboydorp, maar er was nog veel meer te beleven.

Een reuzegrote taart, een nostalgisch Bobbejaanlandmuseum, westernsfeer, country dance en een massa parkmascottes waren het recept voor een spectaculair verjaardagsfeest met Bobbejaanlandmascotte Bobbie in de hoofdrol. De nostalgiefans kregen als verjaardagscadeau alvast de originele film van de Revolution weer terug. De Monorail van Bobbejaanland kreeg een facelift en werd volledig in een feestkleedje gestoken.

In het Bobbejaanlandmuseum in het voormalige Ice Cream Palace, georganiseerd door onze website, konden de bezoekers van het park kennismaken met de geschiedenis van Bobbejaanland. Talrijke foto's, attractieborden, collector's items en maquettes van o.a. Bobby Drop, Revolution, Typhoon en Speedy Bob stonden er tentoon gesteld. Blikvanger was de Amerikaanse slee van Bobbejaan, die voor de deur van het museum stond geparkeerd. Met de filmvoorstelling 'Bobbejaanland Time Machine' beleefden de bezoekers een tijdreis van zo'n 10 minuten waarin zo goed als attracties van Bobbejaanland de revue passeerden.